Партия ПК “Екогласност” подкрепи Анелия Клисарова за кмет на Варна

Сеп 24, 2015 ВАРНА Новини Избори 0 2344

Анелия Клисарова благодари за подкрепата и изрази увереността си, че с общи усилия ще върнат старата слава на Варна

“Анелия Клисарова е доказана личност в национален мащаб и ние сме убедени, че само тя има сили да смени модела на управление във Варна. В последните години общината бе използвана в лична полза и тази практика трябва да се прекъсне. Ето защо политическото ни ръководство взе решение да подкрепим единствения  независими кандидат за кмет на Варна Анелия Клисарова в предстоящите избори”. Това заяви на пресконференция днес председателят на партия Политически клуб „Екогласност” Емил Георгиев.

Анелия Клисарова благодари за подкрепата и изрази увереността си, че с общи усилия ще върнат старата слава на Варна като морски столица на България, ще търсят мнението на хората при решаването на важните за общината решения и ще се стремят да дадат перспектива на всеки човек, а младите хора да останат в родния си град. “Всичко това може да се случи чрез силен общински екип за подготовка на проекти, с които Варна сама да кандидатства за европейско финансиране. Ще създаваме условия за привличане на инвеститори.  Ще открием и платформа, чрез която варненци да могат да споделят мнението си по предварително обявения дневен ред на Общинския съвет. Само така, чрез прозрачно управление, ще прекъснем порочната практика решенията да се взимат само в полза на малка група хора”, заяви Клисарова.

Тя допълни, че вярва в ентусиазма на младите хора. Заедно с тях ще осъществим проеката“Зелена Варна”, ще се погрижим за майчиното и детското здраве, в детските градини ще осигурим снабдяване с продукти от български производители с доказано качество, ще обърнем специално внимание на здравословния начин на живот на младежите и децата.  

Емил Георгиев връчи на Анелия Клисарова Меморандума за толерантна предизборна кампания, приета от ръководството на ПК Екогласност“, който предлага 4 стъпки за честни, открити и неманипулирани избори във Варна. Искаме промяна и тази промяна може да я осъществи само Анелия Клисарова, каза той.

Досега, освен от Екогласност, Анелия Клисарова е подкрепена и от БСП-Варна. Председателят й Борислав Гуцанов, който също участва в пресконференцията, заяви, че Клисарова не само е имала смелостта да се яви самостоятелно на изборите, но е и жената, която знае и може да управлява общината като добър стопанин в името на хората.